Het ontstaan van Duinen Zathe

Weet jij hoe wij zijn begonnen met ons pretpark?

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit met het gezin. Het populaire Verkeerspark is onderdeel van Duinen Zathe. Hier kun je zelf je rijbewijs halen.

Ons park te Appelscha is begonnen als koffie- en theeschenkerij. Hier plaatste de eigenaar zelf houten speeltoestellen. Geleidelijk aan werd alles moderner. Er kwamen steeds meer grote moderne attraccties: autoscooters, oldtimers, een carrousel en een achtbaan. Later kwamen onder andere het spookhuis en het theater erbij.

In 2002 werd het attractiepark verplaatst van de Boerestreek naar de Noorder Es in Appelscha. Zo kon het park nóg meer uitbreiden.

Compleet dagje uit

Attractiepark duinen Zathe is nu uitgegroeid tot hét pretpark voor een compleet en betaalbaar dagje uit. Voor één entreeprijs krijg je toegang tot het park, inclusief eten en drinken.

Duinen Zathe is een overzichtelijk en sensationeel park in Noord-Nederland, vol spannende attracties en theater. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Dit alles in een mooie groene omgeving, waar naast attracties ook nog diverse speeltoestellen zijn opgesteld, zoals schommels, wipwappen, luchtkussens en een zandbak.

Deel jouw foto met #duinenzathe

en misschien wordt jouw foto wel op onze pagina gedeeld!