Schoolreisje bij Duinen Zathe

Kom jij ook naar het leukste uitje van Friesland?

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is een speel- en pretpark in één. De locatie is zeer geschikt voor schoolreisjes voor kinderen tot en met groep 6. Kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken in de vele attracties en klimtoestellen. Wij zijn uitgekozen tot ANWB’s leukste uitje van Friesland! Kortom: de perfecte locatie voor een schoolreisje in Friesland!

Eten en drinken

Een schoolreis zonder zorgen. Wij hebben overal aan gedacht, ook aan eten en drinken voor de kinderen en begeleiders. Voor schoolreisjes hebben wij een speciaal smikkelmenu samengesteld. Dit menu bestaat uit limonade voor de hele dag, frites met mayonaise en een ijsje. Het is uit te breiden met een snack. Meesters, juffen en andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino en thee krijgen. Het smikkelmenu kun je van tevoren reserveren. Wij zorgen ervoor dat het voor jullie klaarstaat op een afgesproken tijdstip!

Educatief schoolreisje

Hoe leuk is dat! Een dag ontspanning, maar toch met een educatief vleugje. Het verkeerspak is onderdeel van Duinen Zathe. Op dit trapcircuit zijn de kinderen zelf de chauffeur. Ze leren hier alles over inparkeren, invoegen en tanken bij het tankstation. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, je komt ze allemaal tegen op het verkeerscircuit. Agent Bromsnor gaat dit seizoen extra goed controleren: weet iedereen de verkeersregels? Hij geeft vanuit de verkeerstoren instructies aan de kinderen. Wie niet stopt voor het rode verkeerslicht, die krijgt natuurlijk een bekeuring. Een leuke combinatie van ontspannen en leren. Als kers op de taart kunnen de kinderen hun eigen rijbewijs halen! Zo gaan zij na een onvergetelijke dag naar huis met een leuk souvenirtje.

Schoolreisdeal

Entree + drinken + friet + ijs
€11,00 p.p.

Reserveer deze deal

Nóg meer redenen voor jouw schoolreis bij Duinen Zathe!

  • Gratis parkeren
  • Veilig, overzichtelijk en kindvriendelijk park
  • Weersonafhankelijk (attracties en speeltoestellen zowel binnen als buiten)
  • Compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken

Wanneer organiseer jij je schoolreisje naar Duinen Zathe?

Reserveer alvast online jouw schoolreis. Zo ben je zeker van een compleet verzorgd dagje weg met de hele klas!

Reserveer je schoolreisje

Deel jouw foto met #duinenzathe

en misschien wordt jouw foto wel op onze pagina gedeeld!